Környezet és megközelíthetőség

Különleges atmoszférájával, természeti és építészeti adottságaival Óbuda még ma is Budapest egyik legegyedibb része. Bel-budai oldalán egyesül a modern nagyváros forgataga a legöregebb városrész varázslatos hangulatával. A Bécsi Corner irodaház a Kolosy térnél - a Lajos utca, Szépvölgyi út, Bécsi út és Sajka utca által közrefogott tömbben – található. A csomópont átjárást biztosít a városközpont és Észak-Buda, valamint a teljes második kerület között.

A projektet a belváros, illetve Észak-Buda irányából a Lajos utcán át, a második kerületből és a hegyeken át a Szépvölgyi úton lehet elérni. Az irodaház a Margit-híd budai hídfőjétől autóval három percre, az Árpád-hídtól legfeljebb ötpercnyire található.

Az épület elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából is kiemelkedő: a HÉV állomás mindössze 250 méterre található az épülettől, valamint számos buszjárat (9, 65,65A, 109, 165) is közlekedik az irodaház közvetlen közelében. A megújult, összefonódó budai villamoshálózatnak köszönhetően alig 50 méteres távolságban elérhetőek a 17-es és 19-es villamosok.