Beruházó

A beruházó, a Biggeorge Property Zrt. a magyar ingatlanpiac egyik legjelentősebb hazai magántulajdonban álló ingatlanfejlesztő társasága. Legnagyobb értékeink a kreativitás és piacismeret, melyeket jövedelmező, az épített környezet fejlődését szolgáló projektek szolgálatába állítjuk.

Magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztőként számos lakó, iroda, kereskedelmi és logisztikai projekt sikeres megvalósítása fűződik a nevünkhöz, mint például az Európa Lakókert, Sasad Liget, Garibaldi 4, Parkway Offices, Audi Logisztikai Park. Büszkék vagyunk arra, hogy projektjeink emberek ezrei számára válnak mindennapi életük kellemes és praktikus helyszínévé.

A Biggeorge Property Zrt. tevékenysége során mindig szem előtt tartja, hogy a felhasználói igényeknek maximálisan megfelelő, kiváló minőségű, kényelmes és szerethető épületek szülessenek. Mindebben kiváló szakmai felkészültséggel rendelkező, folytonos újításra törekvő szakemberek, ingatlan- és pénzügyi szakértők állnak rendelkezésére. A cég által megalkotott minden egyes épület magán hordozza ennek a professzionális hozzáállásnak a jegyeit. Ezért döntött úgy a tulajdonos, hogy a Bécsi Corner vagyon- és ingatlankezelési feladatait maga végzi.

A Biggeorge Property Zrt. 40 főt meghaladó szakembergárdájával jelenleg 150 milliárd forintot meghaladó értékű ingatlanfejlesztési projekteket kezel.